Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Mechanici Agromexu 

Na exkurzi ve Fendt závodě v Marktoberdorfu 

exkurzia
26. 03. 2024

V sobotu 28. ledna 2024 se 14 mechaniků vydalo na exkurzi do závodu Fendt v Marktoberdorfu v Německu, kde měli jedinečnou příležitost sledovat výrobní proces traktorů této  renomované značky.

Tato exkurze byla poděkováním za výkon těchto zaměstnanců v loňském roce. Tito zaměstnanci byli nominováni na základě doporučení od svých nadřízených, přičemž z každé lokality byli vybráni dva nejlepší zástupci. Po příjezdu se ubytovali v penzionu, kde večer proběhlo neformální setkání, umožňující sdílení zkušeností při sklence tradičního bavorského piva. 

Následující den byl plně věnován exkurzi v závodě, odkud si mechanici odnesli nejen cenné technické poznatky, ale i posílený pocit hrdosti na svou práci. 

Exkurze byla koordinována HR partnerkou Hanou Bacharovou, Robertem Brodem z technologické podpory a Vítem Chrapavým z AGCA. Mechanici měli jedinečnou příležitost nahlédnout do technologických postupů výroby a získali tak představu o tom, jak se Fendt traktor „rodí“. Kromě odborného programu byl pro mechaniky připraven i kulturní program, v podobě výletu na zámek Neuschwanstein, kde sice nenarazili na princeznu, ale užili si výhledy jako z pohádky. 

Vedoucí výpravy, Robert Brod, sdílel své nadšení z toho, jak exkurze posílila týmového ducha: „Naši mechanici byli velice rádi, že mohou být součástí tak prestižní značky jako je Fendt. Bylo hodně zajímavé vidět, jak se celorepublikový tým mechaniků sešel na jednom místě, sdílel své zkušenosti a konzultoval odborné otázky. Obzvláště cenné bylo také osobní setkání servisáků z různých poboček společnosti, kteří nemají tolik příležitosti se neformálně setkat.“ 

Zpět na seznam

Benefity v Agromexu: Jak podporujeme naše zaměstnance

Magazín  |  22. 04. 2024

V Agromexu se pyšníme širokou škálou benefitů, které nejen ocení, ale i motivují naše zaměstnance k dosahování vynikajících výsledků.

Benefity v Agromexu: Jak podporujeme naše zaměstnance

Magazín  |  22. 04. 2024

V Agromexu se pyšníme širokou škálou benefitů, které nejen ocení, ale i motivují naše zaměstnance k dosahování vynikajících výsledků. Naším cílem je poskytnout podmínky, které podporují jak profesní tak osobní rozvoj našich zaměstnanců a…

Rozhovor s Patrikem Kalendou 

Magazín  |  26. 03. 2024

O jeho kariérním růstu ve firmě 

Agromex 2024 

Magazín  |  26. 03. 2024

Setkání zaměstnanců, kde se spojila práce,  hra a firemní vize 

Více novinek a akcí
  • Logo Fendt
    Fendt
  • Logo Lemken
    Lemken
  • Logo Kerner
    Kerner
  • Logo Weidemann
    Weidemann
  • Logo Agroliner
    Agroliner
  • Logo Pellenc
    Pellenc