Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Agromex 2024 

Setkání zaměstnanců, kde se spojila práce,  hra a firemní vize 

IMG 20240122 201901
26. 03. 2024

Koncem ledna proběhlo celofiremní setkání zaměstnanců, které bylo plný zábavy, informací a týmového ducha. Zaměstnanci společnosti měli příležitost se více seznámit a zároveň si vyzkoušet řadu týmových aktivit. Dobrá nálada a týmový duch v týmech Setkání zaměstnanců, kde se spojila práce, hra a firemní vize 

Hlavním lákadlem byla detektivní hra, během které zaměstnanci pátrali po odpovědích na jednotlivé hádanky. Tato aktivita se ukázala jako obzvláště populární mezi mechaniky, protože své pátrací zkušenosti dennodenně tříbí při své práci. Kolegové z obchodního oddělení se zase vyznamenali v soutěži Videostop, kde prokázali svůj smysl pro týmovou spolupráci. 

Důležitou částí akce bylo představení cílů společnosti pro nadcházející rok 2024. Tato prezentace poskytla zaměstnancům první informace o vizi a směru, kterým se společnost ubírá. 

„Jsme nadšeni z energie a zanícení, které zaměstnanci přinesli na tento teambuilding,“ říká Hana Bachárová, HR Partner. „Je skvělé vidět, jak si kolegové rozumí napříč pobočkami nejenom v mimopracovních aktivitách. A určitě chceme tyto týmové aktivity podporovat i nadále. Chápeme to jako důležitou součást naši firemní kultury.“ 

Akce byla oceněním všech zaměstnanců Agromexu, kterým patří poděkování za jejich úsilí o to, aby Agromex byl tím správným partnerem (nejenom) pro naše zákazníky. 

Zpět na seznam

Benefity v Agromexu: Jak podporujeme naše zaměstnance

Magazín  |  22. 04. 2024

V Agromexu se pyšníme širokou škálou benefitů, které nejen ocení, ale i motivují naše zaměstnance k dosahování vynikajících výsledků.

Benefity v Agromexu: Jak podporujeme naše zaměstnance

Magazín  |  22. 04. 2024

V Agromexu se pyšníme širokou škálou benefitů, které nejen ocení, ale i motivují naše zaměstnance k dosahování vynikajících výsledků. Naším cílem je poskytnout podmínky, které podporují jak profesní tak osobní rozvoj našich zaměstnanců a…

Mechanici Agromexu 

Magazín  |  26. 03. 2024

Na exkurzi ve Fendt závodě v Marktoberdorfu 

Rozhovor s Patrikem Kalendou 

Magazín  |  26. 03. 2024

O jeho kariérním růstu ve firmě 

Více novinek a akcí
  • Logo Fendt
    Fendt
  • Logo Lemken
    Lemken
  • Logo Kerner
    Kerner
  • Logo Weidemann
    Weidemann
  • Logo Agroliner
    Agroliner
  • Logo Pellenc
    Pellenc