Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Výstava techniky ve Starém Jičíně

DOD1
16. 05. 2022

Konečně můžeme opět pořádat oblíbené dny otevřených dveří na našich pobočkách. První z nich se odehrál ve čtvrtek 12. května ve Starém Jičíně. Tým obchodníků, servisních techniků a kolegů zodpovědných za dodávky náhradních dílů pečuje o zákazníky na území Moravskoslezského, Zlínského a větší části Olomouckého kraje. Jsme velice potěšeni, že na den otevřených dveří zavítalo více než 200 návštěvníků, kteří se mohli seznámit s celým průřezem našeho produktového portfolia.
Kolové traktory zastupovaly nejen oblíbené modely řady 942, 724 a 516, ale také stále populárnější traktory Fendt 211 Vario Gen3 s unikátním ovládáním FendtONE. Vystavené traktory se představily zároveň v osvědčených agregacích se žacími diskovými stroji Fendt Slicer nebo zástupci techniky pro ochranu rostlin Fendt Rogator. Nabídku techniky pro sklizeň píce doplňovaly jednorotorový a dvourotorový shrnovač Fendt Former. Stále větší počet zákazníků oslovují svinovací lisy Fendt Rotana nebo lisovacích kombinací Fendt Rotana Combi. Nabídku lisovací techniky doplňoval lis na hranolovité balíky Fendt 1290 s rozměrem komory 1,2x0,9 m.
Nejen v regionu spravovaném starojičínskou pobočkou nabírá na počtu předaných strojů vyspělá manipulační technika Weidemann. Kromě praxí prověřených modelů Weidemann 1140 nebo kompaktního manipulátoru Weidemann T 6027 se představila jedna z novinek tohoto tradičního německého výrobce. Jedná se o model Weidemann 1260 LP se sníženou prosklenou kabinou, který je vhodný pro provozy se sníženou průjezdní výškou. Nabízí zcela nový systém pohonu pojezdu Direct Wheel Drive.
Agromex nenabízí pouze techniku manipulační, ale také dopravní, kterou zastupoval vanový návěs Kröger MUK303. Ten je součástí flotily našich předváděcích strojů. Jde o návěs s hydropneumatickým odpružením, pneumatikami o rozměru 620/60x26,5 a náběžným řízením. Korba díky délce 7 m a silážním nástavkům o výšce 0,8 m pojme cca 36,5 m3.  
Stále častěji se v praxi setkáváme s technikou pro zpracování půdy Kerner zastoupenou dvěma modely. Kerner Corona 300 představuje intenzivní kypřič o záběru 3 m, který může zpracovávat půdu do hloubky cca 300–350 mm. Vyniká hydropneumatickým jištěním, těžkým půdním pěchem a rychloupínacím systémem radliček. Druhým vystaveným strojem byly talířové brány Helix HA 600 o záběru 6 m, které vynikají individuálním uložením talířů o průměru 560 mm a článkovým dvouřadým pěchem.
Prodej zemědělské techniky jde ruku v ruce s fungujícím servisem a dodávkami originálních náhradních dílů. Na výstavní ploše nemohla tedy chybět rozsáhlá flotila plně vybavených servisních vozidel.
Závěrem snad jen, že nás potěšila jak vysoká návštěvnost, spokojenost účastníků dne otevřených dveří, ale také skutečnost, že většina strojů patřila zákazníkům a spokojeným uživatelům.

Zpět na seznam
  • Logo Fendt
    Fendt
  • Logo Lemken
    Lemken
  • Logo Kerner
    Kerner
  • Logo Weidemann
    Weidemann
  • Logo Agroliner
    Agroliner
  • Logo Pellenc
    Pellenc