Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Rozšíření řady Kerner Helix

kerner helix
06. 09. 2021

Německá značka Kerner sídlící v bavorském Aislingenu nabízí ve svém programu talířové brány řady Helix, a to ve dvou provedeních.

Jedná se o nářadí určené pro agregaci do zadního tříbodového závěsu a dále pak o tažená provedení.
Nesené modely Helix se vyrábí v pevné verzi o záběru 3 m a v hydraulicky sklopném provedení se šířkou záběru 4,5 a 5,5 m.

Tažené varianty nabízí výrobce v rámci typové řady Helix HA v záběru 5 a 6 m. Talířové brány jsou určeny především k provádění mělké a střední podmítky v rámci půdo-ochranných technologií.

Společným znakem obou typů jsou dvě řady symetricky uspořádaných talířů o průměru 560 mm. Tato koncepce je zárukou mělkého a rovnoměrného zpracování půdy a výrazně snižuje energetickou náročnost a tahový odpor. Talíře dále vynikají individuálním zavěšením a odpružením prostřednictvím pryžových segmentů.

Tažné modely Helix HA nabízí přední kopírovací a nivelační kola a transportní podvozek ve vlečeném provedení.

Velmi široká je nabídka příslušenství, která zahrnuje zejména různé typy válců pro rozmanité půdní a klimatické podmínky. Nechybí možnost jednořadých a dvouřadých zavlačovačů.

Zpět na seznam
  • Logo Fendt
    Fendt
  • Logo Lemken
    Lemken
  • Logo Kerner
    Kerner
  • Logo Weidemann
    Weidemann
  • Logo Agroliner
    Agroliner
  • Logo Pellenc
    Pellenc