Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Předváděcí návěsy Kröger

K prodeji a servisu zemědělské techniky neodmyslitelně patří široká flotila předváděcích strojů. Bohatá nabídka předváděcí techniky firmy Agromex zahrnuje zcela nové návěsy Agroliner MUK 303 z produkce německé rodinné firmy Kröger.

kroger1JPG
10. 01. 2022

Jejich konstrukce vychází z přísných požadavků zemědělské praxe, čemuž odpovídá konfigurace předváděcí techniky.
Jedná se o návěsy MUK s vanovou korbou o délce 7000 mm, která vyniká standardní výškou bočnic 1480 mm. Pro dopravu kukuřice, senáže a dalších objemných materiálů jsou k dispozici nástavky o výšce 800 mm. Ložný objem tak překračuje 36 m3. Přední čelo je opatřeno průzorem, zadní pak výsypným otvorem pro sypké materiály včetně důmyslného systému uzavírání.

Předváděcí návěsy disponují celkovou hmotností 24000 kg, s čímž koresponduje jak konstrukce rámu, tak provedení podvozku. Návěsy pracují s rozšířeným rozvorem náprav na 1800 mm. Základní odpružení listovými pery je rozšířeno o hydropneumatický systém s nastavitelným tlakem. Vlastní podvozek nabízí praxí osvědčené pneumatiky Nokian Country King o rozměru 620 / 60 R 26,5.

Výbava návěsů zahrnuje hydropneumatické odpružení tažné oje, včetně závěsu pro čep K-80, nechybí dvojitá hydraulicky ovládaná opěrná noha.

Předváděcí návěsy jsou dále vybaveny buď náběžným řízením kol zadní nápravy nebo využívají nucené řízení.

Součástí konfigurace je předepsané osvětlení, reflexní prvky, včetně fólie na bočnicích vozů a zadním čele. Nechybí boční ochranné rámy proti podjetí.

Zpět na seznam
  • Logo Fendt
    Fendt
  • Logo Lemken
    Lemken
  • Logo Kerner
    Kerner
  • Logo Weidemann
    Weidemann
  • Logo Agroliner
    Agroliner
  • Logo Pellenc
    Pellenc